Nieuws


zwerven over de tuin - dinsdag 10 juli 2018

 
 
De VELT Opentuin dag is voorlopig de laatste opendag van de mengelmoestuin geweest. Dus volgend jaar even geen 2de paasdag opentuin en geen VELTdag meer..

Om nog beter te kunnen uitdragen waar wij voor staan hebben we besloten nog enkel rondleidingen te geven in kleine groepen.
Het is hartverwarmend om te zien hoeveel bezoekers we hebben gehad en hoeveel mensen er van genoten hebben. Dat maakt ons trots. 
Maar anderzijds hadden we graag aan een ieder uitgelegd het hoe en waarom. Wat is nou helemaal de bedoeling van die Mengelmoestuin? 
 
Daarom gaan we in het seizoen enkele rondleidingen geven over onze Mengelmoestuin. Daarbij leggen we zoveel mogelijk uit. Over de bijen, het voedselbos de boomgaarden en de kruidentuinen.. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor vragen en kun je nadien nog lekker zelf even rondstruinen.
 

Reacties:

We vinden het jammer dat er (voorlopig)geen opentuin en velddagen zullen zijn. Anderzijds begrijpen we het heel goed en respecteren we dat. Wij zullen toch wel blijven komen. Liefs en groeten Irma en Cor

Irma en Cor- 20-07-2018


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >