Nieuws


verstilling - dinsdag 5 december 2017

Afbeelding invoegen
  Afbeelding invoegen
   Afbeelding invoegen


De natuur heeft zich teruggetrokken onder de grond en is geheel in ruste gegaan. De bladeren zijn van de bomen gevallen, de vogels houden zich stil en het meeste loof is afgestorven. De scheppingskrachten trekken zich terug. In de natuur heerst verstilling… Hoe mooi zou het zijn om die verstilling mee te beleven?  
 
Maar zo rond de komende winterzonnewende zullen de scheppingskrachten, de levensgeest langzaam ontwaken voor een nieuw begin. 
We halen groene takken het huis in als belofte op het nieuwe leven en ontsteken kaarsjes als hoop op nieuw licht.  Het is de tijd om je even terug te houden, voor bezinning. Net als de zon die ook even op de plaats rust houdt.
Daarna gaan de dagen weer lengen. De terugkomst van het licht!
We vieren het licht en daarmee het leven! 
We lopen het spiraal om uit te drukken dat dit de cyclus van het leven is. Het is de tijd om het afgelopen jaar af te sluiten…         
Wij zullen ons voor even terug trekken om de stille tijd te ondergaan..
 
Iedereen heel hartelijk bedankt voor alle aandacht, enthousiasme, inzet, belangstelling en support!!
Wij zijn dankbaar voor datgene wat tot ons gekomen is het afgelopen jaar.
Graag hopen wij jullie weer te zien of te ontmoeten in de volgende cyclus.  
Rest ons nu alleen nog iedereen die dit leest hele fijne warme en stille dagen te wensen. Wees geduldig, ieder leven heeft een bestemming, een bedoeling.
Meander met de tijd.
Moge je innerlijke licht op de wereld schijnen en het universum vervullen met Liefde, hoop en vertrouwen…  

Veel liefs van ons, Mariel & Gerbrand

Reacties:

Met trots kunnen jullie terug kijken naar het afgelopen jaar. Jullie hebben er hard voor gewerkt en hebben iets moois neer gezet. Succes voor het jaar dat gaat komen met eindelijk ook de Yurt!

C.M.H.G.- 05-12-2017

Tijd van overgang. Tijd van overgave. Naar binnen keren en vertrouwen. Ik wens jullie een mooie tijd om te genieten van het kostbare dat er is. Tot 2018.

Ria- 05-12-2017

Inkeren, stil zijn, rust vinden, in deze kerst-/midwintertijd. Een prachtig nieuw jaar gewenst voor jullie, met inspiratie en veel moois! Ik wil hier graag een gedicht met jullie delen, ontstaan midwinter 1988: vrede op aarde stilte diep en vredig stilgevallen dag als kaars gedoofd kaarslicht spreekt gedachte breekt hart valt stil wil stilte tot mij spreken 24/12-'88 Uit: Tussenin Anna Blokland

Ans- 21-12-2017


Reageren:


Terug naar de vorige pagina >